Фестиваль Ukranianian design week, у просторі Київської міської галереї мистецт “LAVRA”.

Відбулась презентація фундаментальної монографії відомого дослідника, доктора мистецтвознавства, професора, член-кора НАМ України Олексія Роготченка “Шістдесят тоталітарних років: зображальне мистецтво України 1920-1980”.
Експертом мав честь бути завідувач кафедри дизайну і теорії мистецтва, доктор мистецтвознавства, професор Чуйко Олег Дмитрович.
У ґрунтовному виступі Олексій Олексійович розкрив особливості художнього життя в складні і трагічні для України часи тоталітаризму. Змістовні запитання та емоційні виступи учасників зустрічі, гостинність мистецького простору галереї “LAVRA”, строкате художнє тло Арт Маркету, що відбувається в рамках фестивалю Ukrainian design week, створили надзвичайну, дружню і теплу атмосферу значного культуротворчого заходу.
Можливо, це художній твір 4 людей На зображенні може бути: 1 особа та текст
Можливо, це художній твір 11 людейМожливо, це художній твір 6 людей та текст Можливо, це ілюстрація 1 особа, книга та текстМожливо, це витвір мистецтва
На зображенні може бути: 10 людей та натовп Можливо, це художній твір 5 людей та текстМожливо, це художній твір 8 людей
В експозиціях понад 20-ти провідних галерей з усіх куточків України експонувались твори живопису, графіки, скульптури, фотографії знаних українських митців.
Яскравим доповненням до унікальної події стали знакові презентації та цікава лекційна програма.
Якісна організація події допомогла учасникам і відвідувачам заходу зануритись у багатогранний світ сучасного мистецтва, обмінятись думками та ідеями й придбати унікальні твори.
На зображенні може бути: 4 людини На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: 3 людини та текстНа зображенні може бути: 10 людей, люди навчаються, арфа, скрипка та кларнет Можливо, це художній твір 3 людейНа зображенні може бути: 8 людей та освітлення