Онлайн-зустріч викладачів Кафедра дизайну і теорії мистецтва зі студентами 4-го курсу спеціальності «Дизайн» Івано-Франківський фаховий коледж ПНУ імені В.Стефаника у рамках профорієнтаційної роботи та можливості продовження навчання і здобуття повної вищої освіти.

16 квітня відбулася онлайн-зустріч викладачів

Кафедра дизайну і теорії мистецтва зі студентами 4-го курсу спеціальності «Дизайн» Івано-Франківський фаховий коледж ПНУ імені В.Стефаника у рамках профорієнтаційної роботи та можливості продовження навчання і здобуття повної вищої освіти.
Представник Приймальної комісії Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника проф. В.Бойчук зосередила увагу на питаннях вступу студентів коледжу на старші курси за суміжними і несуміжними спеціальностями, детально розповіла про обсяги набору на старші курси, необхідні для вступу документи, результати конкурсних предметів ЗНО та творчих іспитів.
Завідувач кафедри, професор Chuyko Oleg наголосив на важливості та перспективності професії «дизайнер» й можливості здобути фахову освіту на кафедрі на другому освітньому рівні «Магістр» та вступити до аспірантури.
Проф. Богдан Губаль відзначив достойний рівень знань і компетентностей студентів коледжу, які поступають на 3 курс, та розповів про можливість вибирати окремі предмети спеціалізації «Дизайн середовища» за власним бажанням студента, що дасть змогу здобувачам розвиватися в певному напрямку.
Доц. Anna Makulovych-Makogin детально ознайомила із особливостями навчання на ОП «Дизайн одягу». Доц. Ірина Чмелик та Надія Бабій розповіли про специфіку навчання та можливості реалізувати свої креативні ідеї на ОП «Графічний дизайн».

Кафедра дизайну і теорії мистецтва вдячна дирекції Івано-Франківський фаховий коледж ПНУ імені В.Стефаника,

ЦК професійної та практичної підготовки спец. “Дизайн” за чудову нагоду поспілкуватися зі студентами 4 курсу .
Деталі: https://www.facebook.com/kdtm.pnu