Презентація дитячої книжки

На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

За ініціативи ректора Прикарпатського національного університету імені Стефаника Ігоря Цепенди представники кафедри дизайну і теорії мистецтва та «Ротарі Україна» відвідали 27 серпня 2022 р. спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка» з гуманітарною місією. Для дітей з багатодітних сімей, батьки яких воюють зараз на фронті, внутрішньо переселених осіб з Харкова, Бучі, Ірпеня, Сум, Черкас, Авдіївки, Попасної, Мар’їнки, Херсона, Миколаєва, Краматорська професором кафедри Іриною Дундяк та студенткою Христиною Проць було проведено презентацію дитячої книжки за віршем  Наталі Забіли «Бджолина перемога».

Оформлення цієї книжечки виконано студенткою 3 курсу ОП «Графічний дизайн» Христиною Проць. Макет книги є курсовою роботою, в ілюстраціях використані візуальні прив’язки до подій сьогодення — війни з росією (ведмідь з наколкою Z та колорадською стрічкою, бджоли воїни з коктейлями молотова та джавелінами). Ці деталі діти живо сприймала та обговорювали опісля, бо усім з присутніх була подарована ця книжечка, а Христина Проць мала першу автограф-сесію.

Це стало можливим завдяки Світлані Фельдман та видавництву «АССА» м. Харків, а наклад виготовлений за підтримки міжнародної благодійницької організації «Ротарі Україна» й розповсюджується безкоштовно серед дітей в Україні.

 

https://www.facebook.com/svetlana.feldman.5

https://www.facebook.com/acca.publishinghouse

На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні