Відкриття виставки..

29.08.23 року, у день пам’яті загиблих захисників України, в Івано-Франківський краєзнавчий музей відбулося відкриття виставки «Янголи і крила», що стала складовою арт-проєкту «БОГ МІЖ НАМИ!», куратором якого є Valerij Tverdokhlib.
Виставка “Янголи і крила” – це творчий соціальний проєкт, що складається з графічних портретних зображень дітей, які стали жертвами російської агресії, авторства доцентки Кафедра дизайну і теорії мистецтва Ірини Чмелик, а також пейзажів та квіткових композицій Уляни Белей, талановитої і сильної дівчини, мешканки Будиночок сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії та Любові”. На відкритті демонструвалося відео на пісню Руслана Горового та Євгена Турчинова «Малюй малий», яке є присвятою і подякою воїну Юркові Стецику: https://www.youtube.com/watch?v=CszV5buFc_M
Виставка «Янголи і крила» – присвята усім воїнам, хто боровся і продовжує боротися за свободу України, завдяки яким ми маємо можливість втілювати свої творчі задуми. Виставка зроблена з великою вдячністю кожному, хто поклав своє життя, хто зараз проходить реабілітацію, і усім, хто нині чекає повернення воїнів до родин і друзів із перемогою.
Дякуємо Івано-Франківський краєзнавчий музей за можливість долучитися до творення сучасного культурного процесу та допомогу у формуванні експозиції.
Неперевершеному Нікіті Тітову за круту ідею.
Валерію Твердохлібу за неймовірну зворушливу авторську екскурсію для Уляни Белей і викладачів кафедри дизайну і теорії мистецтва етапами арт-проєктів «БОГ МІЖ НАМИ!» та «Врятуймо скарби разом!» та можливість вникнути в глибинні сенси кожного мистецького твору і внутрішніх творчих переживань у камерній обстановці.
Vita Lototska та волонтерам Будиночок сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії та Любові” за можливість присутності Уляни Белей на виставці.
+11
Переглянути статистику та оголошення
Просувати допис
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Усі реакції:

25