Успіх наших випускників!

Свою роботу розпочинає Syntez Bureau. Це архітектурна & дизайнерська студія, до заснування якої я доклала чималих зусиль. Саме так, я junior підприємниця!
Це був складний шлях із багатьма роздоріжжями, перешкодами, крутими підйомами та різкими спусками. Десятки днів за пропрацюванням брендингу, бізнес-моделі, маркетингової стратегії. Незліченна кількість годин за обговореннями та брейнштормами.
Врешті-решт у нас все вдалося! І відсьогодні ми починаємо надавати комплексні дизайнерські та архітектурні рішення для великих і малих проєктів в Івано-Франківську, Львові та Києві.
У Синтезі ми віримо, що справжній дизайн — це креативне поєднання досвіду, думок і стилів. Коли почуто всіх — від клієнта до інженера. Коли творчість не суперечить фізиці, а доповнює її.
Ну що ж, з основною частиною завершуємо. А тепер — заклик до дії! Дорогі мої підписники, прошу вас зробити репост будь-якого допису зі стрічки Syntez Bureau та написати кілька слів про те, що тут допоможуть створити та реалізувати крутий дизайн для оселі чи бізнесу. Буду вельми вдячна та обійму кожного при зустрічі 🥰