Зустріч із Михайлом Саморізом

За ініціативи викладачів кафедри дизайну і теорії мистецтва, кандидаток мистецтвознавства Калиновської І.М. та Нагорняк Х.М. було організовано зустріч із відомим, креативним івано-франківським дизайнером –  Михайлом Саморізом.
Студенти ОП “Дизайн середовища” отримали унікальну можливість доторкнутися до професійного досвіду й порад від Михайла Саморіза. Він детально розповів про процес створення дизайнерських об’єктів, від ідеї до реалізації, та поділився своїми методиками й підходами до процесу.
Для студентів це була можливість не лише збагатити свої знання та розширити горизонти у сфері дизайну, але й знайти натхнення для майбутніх проєктів. Зустріч з Михайлом Саморізом стала джерелом нових ідей, а також стимулом для власного творчого розвитку студентів.
В рамках зустрічі та співпраці з кафедрою дизайну і теорії мистецтва під керівництвом професора  Олега Чуйка, Михайлу Саморізу було вручено Подяку за його внесок у розвиток дизайнерської спільноти та активну участь у професійному навчанні студентів.
На зображенні може бути: 8 людей, люди навчаються та лікарня На зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та текст На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 9 людей, люди навчаються та текст На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються, натовп та текст На зображенні може бути: 5 людей та текст