Відзначення Міжнародного дня волонтера разом з Вітою Лотоцькою та Іриною Чмелик

5 грудня, Україна та світ відзначали МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА.
Волонтерство – це стовідсотково покликання, прагнення щирої і високодуховної людини зробити світ кращим, допомогати кожному, хто потребує захисту і підтримки, мотивувати, навчати їх.
Ми живемо в часі війни і волонтерство для більшості стало частиною життя.
З перших днів волонтери стали надійним тилом військових, матеріально і морально підтримуючи ЗСУ, а також і цивільних, які опинилися в складній ситуації, допомагали вимушено переміщеним особам.
В цей час волонтером є кожний, хто хоч раз, за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк і нагород.
Бути волонтером дуже непросто, але чим більше душі ти вкладаєш в те, що робиш, тим сильніша віддача. Діяльність волонтера гідна і безкорислива!
В цей день працівники абонементу ЦМБ Івано-Франківської МЦБС вітають всіх людей доброї волі, з широкою душею, повною доброти і чуйності, які присвятили себе цій благородній МІСІЇ!
В окремий спосіб хочемо висловити вдячність та привітати і друзів бібліотеки волонтерів БО “Благодійний Фонд “Українська Благодійницька мережа” (голова Василь Футерко), які, навіть в цей нелегкий час, опікуються Будиночком сиріт з інвалідністю “Оселя “Віри, Надії Любові”, і допомагають її мешканцям – Уляні Белей, Яні Хазаякі та Ігорю Човпило.
Зокремо подякою за співпрацю з бібліотекою нагародили волонтерку, яка сповна віддає себе цій шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі – Віту Лотоцьку.
Також щиро дякуємо всім, хто долучився до волонтерської акції , ініційованої бібліотекарями МЦБС, ” Подаруй посмішку солдату”, зокрема ГО ” Сила Прикарпаття і всім, всім, чиї принесені книги, роботи, смаколики і теплі слова зігріють серця воїнів, які перебувають на лікуванні і реабілітації в лікувальних закладах міста.
Бажаємо всім волонтерам міцного здоров’я та наснаги на добрі справи.
Нехай кожен шляхетний волонтерський вчинок спонукає до дії інших.
Нехай ваше добро, завжди повертається до вас сторицею!
Разом ми зможемо все!
Україна – переможе!
На зображенні може бути: дерево та текст
На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 2 людини та текст
На зображенні може бути: 2 людини, книга та текстНа зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текст